Monday 22 December 2008

Dan fore dan fore dopparedan...

Mamma & Annika ute pa vift

Tva dagar kvar till julafton! Det kanns ratt konstigt, jag glommer bort hela tiden att det snart ar jul...Det enda som paminner mej ar ljusstaken i fonstret & alla julkort, plus julblomman som redan borjat vissna (den paminner mej om varfor vi inte har vaxter i vart hem...). Det kommer nog inte bli mycket julfirande i ar, lite julmust & pepparkakor kanske, och Kalle Anka klockan tva (tre svensk tid...), och ett paket eller tva. Men det racker gott & val i ar; vi far val ha en extra julig jul nasta ar istallet! Det blir en mini-jul, bara jag, Teek & lilla Annika. Ja, nu har hon antligen ett namn! Annika Siri Thakrar, Annie som smeknamn. Annika ar bade svenskt och indiskt, sa det passar perfekt. Och inte sa vanligt nu for tiden heller!

God Jul & Gott Nytt Ar!
Merry Christmas & A Happy New Year!

2 comments:

  1. Jättekul att läsa om er att att lilla Annika nu fått sitt fina namn. Här hemma har hon ju gått under namnet Annika ett tag nu så det var väl på tiden att det blev officiellt...;)
    många kramar från oss Stina å Fredrik och en sovande Julie

    ReplyDelete
  2. Hej och världens största grattis till er lilla Annika!! Stina tipsade om bloggen så jag var ju tvungen att surfa in och kolla läget. Hoppas att ni alla tre har fått haft en riktigt härlig jul med julmust och pepparkakor!? Vi mår bara fint här hemma i Sverige. Julie och Liam firade jul tillsammans och hade det riktigt småmysigt. Må så gott och än en gång ett riktigt stort grattis! Kramar från Josefine, Kimpen och Liam

    ReplyDelete